Een inlijsting betekent bij Van Beveren Inlijstingen heel wat meer dan uw werk in een kadertje plaatsen. De inlijsting moet uw werk een meerwaarde geven en dit niet alleen vandaag.

Door gebruik te maken van duurzame materialen zoals UV-bestendig glas, zuurvrije passepartoutkartons en dito lijmen, wordt de levensduur van uw kunstwerk of foto aanzienlijk verlengd en blijven ze optimaal bewaard.

Onze glassoorten, gaande van gewoon klaar glas tot 99% UV-bestendig en ontspiegeld glas (museumkwaliteit), beschermen het werk tegen vervuiling en verval, terwijl UV-bestendig glas eveneens het verkleuren en ontbinden van de papiervezels tegengaat.

Van Beveren Inlijstingen maakt bovendien steeds gebruik van zuurvrije passepartoutkartons waarvan een deel de museumkwaliteit garandeert. Het eventuele kleven gebeurt steeds met zuurvrije lijmen en indien nodig is de kleefprocedure omkeerbaar. De lijmen kunnen op een eenvoudige manier terug verwijderd worden.

De rugwand wordt netjes afgeplakt zodanig dat insekten en andere ongewenste invloeden uw kunstwerk niet kunnen aantasten.